Verven


Verven van de wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen kunnen heel goed geverfd worden. De kleur blijft gemiddeld tussen de 4 á 6 weken zitten en bij regelmatig verven vaak langer. Door wenkbrauwen te verven (en te epileren) krijgt het gezicht veel meer uitdrukking en verzorgde blik.

Wanneer er bijna geen wenkbrauwen meer aanwezig zijn of wanneer er stukjes wenkbrauw missen, is het mogelijk permanente make up aan te laten brengen. Er worden dunne streepjes pigmentvloeistof in de huid gepigmenteerd. Het resultaat is een natuurlijke wenkbrauw waar u dagelijks van profiteert en niet meer hoeft bij te tekenen. Voor meer informatie hierover kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken of een mail sturen via de contactpagina.

Verven van de wimpers

Door wimpers te verven, gaan ogen meer spreken. Het is ideaal voor mensen die slecht mascara verdragen, bovendien is het handig tijdens de vakantie. Meestal worden wimpers zwart geverfd, maar bruin is ook heel goed mogelijk.


Voor een overzicht van behandelingen en prijzen kunt u hier een prijslijst inzien. Naast de behandelingen is het ook mogelijk om in overleg een behandeling op maat af te stemmen. Een behandeling op afspraak is mogelijk in de ochtend, middag én avond. Een afspraak kunt u maken door mij te bellen of een mailtje te sturen. Contactinformatie vindt u op de contactpagina.

esse _ schoonheidssalon annemarie verhoeven
Esse Organic Skincare

Wimpers

€ 12,50   (€ 10,- icm behandeling)

Wenkbrauwen

€ 10,-   (€ 8,50 icm behandeling)

Wimpers & Wenkbrauwen

€ 20,-   (€ 15,- icm behandeling)