Epileren en harsen


Wenkbrauwen epileren/modelleren

Wenkbrauwen bepalen heel sterk de gezichtsuitdrukking. Door wenkbrauwen aan de onderkant te epileren ontstaat er een opener blik. Door de kleine haartjes tussen de beide wenkbrauwen te verwijderen krijgt het gezicht een verzorgde uitstraling.

Ontharen in het gezicht

Laten verwijderen met hars is een goede optie want de haartjes worden hierdoor in z’n geheel verwijderd waardoor er een zachter en kwalitatief steeds minder haartje terug komt. Gemiddeld blijven de haartjes daarna zo’n 3 tot 5 weken weg en na verloop van tijd wordt de haargroei behoorlijk minder.


Bij de Totaal Verzorgende Gelaatsbehandeling en de Luxe Verzorgende Gelaatsbehandeling is het harsen en epileren inbegrepen.

Voor een overzicht van behandelingen en prijzen kunt u hier een prijslijst inzien. Naast de behandelingen is het ook mogelijk om in overleg een behandeling op maat af te stemmen. Een behandeling op afspraak is mogelijk in de ochtend, middag én avond. Een afspraak kunt u maken door mij te bellen of een mailtje te sturen. Contactinformatie vindt u op de contactpagina.

Prijzen

Epileren wenkbrauwen
€ 17,50

Harsen bovenlip en kin
€ 17,50

Combinatie epileren en harsen
€ 25