GelaatsbehandelingenGelaatsbehandelingen is een verzamelnaam voor allerlei noodzakelijke of ontspannende gezichtsbehandelingen. Uiteraard wordt hierbij uw hals en decolleté niet vergeten. Een gelaatsbehandeling is uitstekend aan te vullen met bijvoorbeeld het “ontharen” van kin, kaak of bovenlip, het epileren van uw wenkbrauwen en/of het verven van uw wenkbrauwen en wimpers.

Ik werk met de hoogwaardige producten van Esse Organic Skincare. Aansluitend aan uw behandeling krijgt u een advies hoe u thuis zo goed mogelijk voor uw huid kunt zorgen. Daarnaast is het mogelijk de gebruikte producten aan te schaffen in de salon.

Voor een overzicht van behandelingen en prijzen kunt u hier een prijslijst inzien. Naast de behandelingen is het ook mogelijk om in overleg een behandeling op maat af te stemmen. Een behandeling op afspraak is mogelijk in de ochtend, middag én avond. Een afspraak kunt u maken door mij te bellen of een mailtje te sturen. Contactinformatie vindt u op de contactpagina.

esse _ schoonheidssalon annemarie verhoeven
Esse Organic Skincare

Totaal verzorgend

Deze behandeling bestaat uit de reiniging van het gezicht, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, harsen, epileren wenkbrauwen, massage van decolleté, hals en gelaat, een masker en een serum.

60 minuten    € 60,-

Luxe verzorgend

Deze behandeling is gelijk aan de totaal verzorgende gelaatsbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de Omega 3 oils. Je krijgt een 10 ml Omega Moisturiser mee voor thuisgebruik.

60 minuten    € 70,-

Reinigend

Deze behandeling bestaat uit de reiniging van het gezicht, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden en algemene gezichtsverzorging

30 minuten    € 35,-