Elektrisch ontharenElektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Elektrisch ontharen wordt ook wel elektrisch epileren genoemd.

Elektrisch ontharen is misschien wel de meest doorproefde methode om definitief te ontharen. Een groot voordeel van elektrisch ontharen, is dat deze methode wel geschikt is voor het definitief verwijderen van licht getinte beharing. Andere methodes hebben namelijk meer moeite met het definitief ontharen van licht getinte beharing.

Het resultaat is dat de haarzakjes die tijdens de behandeling vernietigd zijn nooit meer zullen terugkomen. Dat komt doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd is.


Voor een overzicht van behandelingen en prijzen kunt u hier een prijslijst inzien. Naast de behandelingen is het ook mogelijk om in overleg een behandeling op maat af te stemmen. Een behandeling op afspraak is mogelijk in de ochtend, middag én avond. Een afspraak kunt u maken door mij te bellen of een mailtje te sturen. Contactinformatie vindt u op de contactpagina.

Elektrisch ontharen van het gelaat

€ 20,00   (15 minuten)